Chcete-li svůj účet smazat, přejděte do části
"Smazání účtu 😮" na záložce
"Můj účet" .
Smazání Vašeho účtu je nezvratné! Všechna související data (kontakt, předplatné, bankovní údaje) budou trvale smazány.
Pokud chcete pouze
zrušit svůj Studentský průkaz, smazání účtu není povinné.